Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

Οθόνη LED υπαίθριας διαφήμισης 109τμ ολοκληρώθηκε σε 72 ώρες

Χρόνος: 2021-04-29 Προβολές: 27

    Στις 24 Απρίλιοth, Ο Όμιλος Minghe ολοκλήρωσε και εγκατέστησε μια εξωτερική οθόνη LED διαφήμισης με επιτυχία για το Zhuzhou State Assets Investment Group. Αυτή η οθόνη LED είναι προϊόντα MHG F Series, η MHG Engineering Team εγκαθιστά, προσαρμόζει αυτήν την οθόνη LED και παρέχει τις υπηρεσίες μετά την πώληση για αυτά. 

1    Την 1η Μαΐου, η Zhuzhou State Assets Investment Group θα πραγματοποιήσει 10η επέτειο. Για να διασφαλιστεί ότι η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί, Αφού υπέγραψε το συμβόλαιο, η MHG θα αναλάβει δράση σύντομα και θα κανονίσει την παραγωγή εγκαίρως. Μόνο 72 ώρες, η MHG δημιούργησε αυτή τη μεγάλη εξωτερική οθόνη LED 109τμ, για να εκτιμήσετε ιδιαίτερα τους πελάτες.

1    Η διαφημιστική οθόνη LED είναι εξωτερική οθόνη MHG F-800, το Pixel είναι 8 mm, είναι λεπτό, οικονομικό και γρήγορο, εξαιρετικό εφέ, αδιάβροχο, ανθεκτικό στην αστραπή, αντιστατικό, σταθερό και ανθεκτικό. Αυτή η σειρά LED Display χρησιμοποιείται ευρέως σε υπαίθριες διαφημίσεις, Σκηνή, Συναυλία, Έκθεση και ούτω καθεξής.

3