Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

Μια σύντομη ανασκόπηση των έργων MHG LED τον Ιούλιο

Χρόνος: 2020-12-11 Προβολές: 8

1. Δραματική εκπομπή χορού "Εξαιρετικό Dan zhai"

Το MHG παρέχει συνολική λύση και υπηρεσία συστήματος βίντεο για την εκπομπή, το συνολικό μέγεθος για την οθόνη LED φτάνει τα 511sqm, η κύρια οθόνη LED και η πλευρική οθόνη LED υιοθετεί εσωτερική οθόνη LED χύτευσης P3.9, η ανάλυση για την κύρια οθόνη σκηνής LED μπορεί να είναι 4K. Ειδικά, η κύρια οθόνη και η πλευρική οθόνη μπορούν να ανασυρθούν, να κατατμηθούν σε ύψος 4 μέτρων στην οθόνη, και έχει δημιουργηθεί μια πλατφόρμα επιδόσεων ηθοποιών για να παρουσιάσει ένα στερεοσκοπικό οπτικό εφέ.

Έγχρωμη οθόνη p3.9

κατασκευαστής οθόνης

 

2. Δραματική εκπομπή πραγματικότητας «Κόκκινος γυναικείος στρατός»

Η σκηνή βασίζεται σε 50 στρέμματα πραγματικών βουνών τοπίου, με 1800 τμ ποταμού. Υπάρχει οθόνη LED 31τμχ, συνολικά περίπου 500τμ εξωτερική οθόνη είναι εγκατεστημένη σε φορτηγά. Η εξωτερική οθόνη MHG LED παίρνει λαμπτήρες SMD2727 και υιοθετεί ντουλάπι αλουμινίου χύτευσης, κάθε ντουλάπι είναι μόνο 25Kg, πολύ κατάλληλο για εγκατάσταση στερέωσης, εγκατάσταση στοίβας και εγκατάσταση ανάρτησης. Εξωτερική οθόνη LED 500τμ

Εξωτερική οθόνη οδήγησης

3. Εντυπωσιακό σενάριο εμπειρίας σεναρίου "The Promise Phantom"

Η MHG παρείχε το υλικό του βασικού συστήματος ελέγχου βίντεο φωτισμού και την πλήρη τεχνική υποστήριξη διαδικασίας για τον κόσμο του κινηματογράφου Huayi Brothers (Suzhou), το συναρπαστικό σενάριο εμπειρίας σεναρίου "The Promise Phantom",. Η εκπομπή χρησιμοποιεί MHG SL2-RGBW LED panel light, M-L216T1-RGBW LED par par light, M-L180CX LED ελλειψοειδές φως, MH-330-BSW three-in-one κινούμενη κεφαλή, M-L324YZ-RGBW LED LED , Οθόνη LED σειράς T3. Η απόδοση του ρεπερτορίου χρησιμοποιεί ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης ελέγχου. Όλος ο εξοπλισμός στις τρεις περιοχές απόδοσης ελέγχεται κεντρικά. Ο χειριστής χρειάζεται μόνο να ελέγχει το φωτισμό, το βίντεο, τον ήχο, τα ειδικά εφέ και τις μηχανικές συσκευές ολόκληρης της απόδοσης μέσω του έξυπνου τερματικού. Όλα τα εφέ μπορούν να βασίζονται σε χρονοδιάγραμμα ή προγραμματισμό κουμπιών, με ακρίβεια ελέγχου έως συγχρονισμό καρέ.

χονδρική οθόνη LED