Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ DUYUN

Χρόνος: 2020-12-11 Προβολές: 7

ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ DUYUN

Κληρονομήστε το πνεύμα του «ΤΡΙΤΟΣ-ΕΜΠΡΟΣ»

Θυμηθείτε τις μέρες της δόξας!


Η Minghe Technology Co., Ltd συμμετέχει στην κατασκευή του μουσείου. Συνδυάζοντας την οθόνη υψηλής τεχνολογίας και την επαγγελματική τεχνολογία με τον δημιουργικό σχεδιασμό του μουσείου, το οποίο παρουσιάζει ένα μουσείο ψηφιακής πολιτιστικής εμπειρίας με εκθέσεις, επιστημονική εκπαίδευση και ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Μετά την ολοκλήρωση, το μουσείο άνοιξε επίσημα στον έξω κόσμο, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών!

Η παρουσίαση της περιοχής ψηφιακής πολιτιστικής εμπειρίας του μουσείου Made by Minghe Group

Το μουσείο "THIRD-FRONT" βασίζεται στη φυσική οθόνη και ενσωματώνει σύγχρονα μέσα υψηλής τεχνολογίας για τη δημιουργία διαδραστικής εμπειρίας για τον ηλεκτρονικό πόλεμο, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία κατάστασης και την αλληλεπίδραση.


Η οθόνη Minghe LED λάμπει έντονα με το "Country Weighing"

Στον τομέα της διαδραστικής εμπειρίας του ηλεκτρονικού πολέμου, οι θεατές μπορούν να συμμετάσχουν σε έξυπνες διαδραστικές απαντήσεις, να βιώσουν την εκτόξευση πυραύλων αμέσως μέσω κυλινδρικής οθόνης LED και να απολαύσουν την πανοραμική οπτική εμπειρία 360 μοιρών.

Υποβρύχια συσκευή δοκιμής εκτόξευσης πυραύλων

Η συσκευή προσομοιώνει την εσωτερική καμπίνα του πυρηνικού υποβρυχίου βαλλιστικών πυραύλων. Σύμφωνα με τον χειρισμό του εμπειρογνώμονα στο "σκάφος", η εξωτερική οθόνη LED μπορεί να προσομοιώσει όλα τα είδη καταστάσεων υποβρύχιου πυραύλου μετά την εκτόξευση. Η αλληλεπίδραση μεταξύ εικονικής και πραγματικότητας μπορεί να κάνει το κοινό να βιώσει προσωπικά την κατάσταση εκτόξευσης υποβρύχιου πυραύλου.

Η οθόνη LED της μπάντας Minghe δημιουργεί ένα μοντέλο μπλε γης, προσομοιώνοντας την εμπειρία του δορυφόρου Beidou από το διάστημα για να παρακολουθήσετε τη γη, με μια μεγάλη αίσθηση επιστήμης και τεχνολογίας.

Μια ζωντανή ηχογράφηση της εικόνας, σε συνδυασμό με μια ρεαλιστική μικρο σκηνή, η ιστορία "ΤΡΙΤΟ-ΕΜΠΡΟΣ" ξετυλίγεται αργά ...

Ανεξάρτητα από το πώς αλλάζουν οι καιροί, το πνεύμα πίσω από την ιστορική κληρονομιά δεν θα εξασθενίσει ποτέ. Η κατασκευή του Duyun Third-Front Movement Museum δεν είναι μόνο για να ξυπνήσει τη μνήμη, αλλά και για να προωθήσει τη λαμπρή ιστορία, την επιστήμη και την τεχνολογία και τη δημιουργική ολοκλήρωση, για να ανοίξει έναν νέο τρόπο για την έκθεση του Μουσείου Κίνησης Τρίτου Μπροστά, εμπλουτίστηκε πολύ την εμπειρία αντίληψης των επισκεπτών, αφήστε το Μουσείο της ιστορίας μιας νέας έκρηξης!