Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

Συνοδευόμενος από την τεχνολογία, ο Minghe δημιούργησε ένα κορυφαίο κέντρο σύγκλισης μέσων

Χρόνος: 2021-03-18 Προβολές: 58

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η 2η φάση του Converging Media Center σε επίπεδο νομού που προσαρμόστηκε από τον Όμιλο Minghe για την επαρχία Changsha. Με την έννοια του "media +", το στούντιο παρέχει διαφοροποιημένες ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Παρέχει επίσης στους χρήστες υπηρεσίες κυβερνητικών υποθέσεων, υπηρεσίες ζωής… και ούτω καθεξής. Μέσω της ενοποίησης των μέσων, βελτιώνεται συνεχώς η επικοινωνία μέσων σε επίπεδο νομού, καθοδηγούμενη δύναμη, επιρροή και αξιοπιστία του κοινού.


202103222


Το στούντιο υιοθετεί τη σειρά Minghe DA-151 με οθόνη LED μικρού βήματος και διαδραστική οθόνη αφής, οι οποίες έχουν υψηλή σταθερότητα, ωραία εμφάνιση, ακριβή συναρμολόγηση, μαλακό εφέ προβολής και ευρεία γωνία θέασης, με απεικόνιση και εμφύτευση εικονικού προσκηνίου. Έτσι βελτιώνει την ορατότητα και ταιριάζει περισσότερο με τις σύγχρονες συνήθειες προβολής.


202103221


Εφαρμόστηκε λειτουργία κυκλικού φωτισμού τριών βαθμών. Και ο φωτισμός είναι σχολαστικός, απλός και απαλός, δείχνοντας την τέχνη φωτισμού στούντιο με διακριτικό τρόπο. Όλα τα φωτιστικά προσφέρθηκαν από τη Minghe, όπως M-L200J-5600WK LED fresnel, M-L100PR-5600W LED soft panel light series… κλπ., Με υψηλό CRI και 0 θόρυβο. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά, έχουν καλύτερη απόδοση, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χαμηλότερο κόστος συντήρησης.


Το Changsha County Media Center είναι χτισμένο με έξυπνες ιδέες, προηγμένες λειτουργίες, εξαιρετική τεχνολογία και ασφαλή και σταθερή λειτουργία. Από τις εγκαταστάσεις υλικού έως τη διαχείριση και τη λειτουργία, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κατασκευής κέντρων σύγκλισης μέσων σε επίπεδο νομού στην Κίνα.