Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

Η οθόνη MHG fine-Pixel LED δημιουργεί σύστημα συνεδρίων πολλαπλών λειτουργιών για το Sany Group

Χρόνος: 2021-03-18 Προβολές: 46

Η αίθουσα συνεδριάσεων πολλαπλών λειτουργιών, που βρίσκεται στην έδρα του Changsha Sany Group επιλέχτηκε και εγκαταστάθηκε με οθόνη LED MHG DA151 και ένα μηχανικό σύστημα split. Μετά την εγκατάσταση, το σύστημα προβολής οθόνης LED έγινε το επίκεντρο της αίθουσας συνεδριάσεων πολλαπλών λειτουργιών, η οποία κέρδισε ομόφωνους επαίνους από τους πελάτες.


Οθόνες LED σειράς MHG DA (1) (1)


Το MHG DA151 έχει υψηλή απόδοση χρώματος και φωτεινότητας, υψηλής ευκρίνειας και ευαίσθητα χρώματα. Υιοθετεί τεχνολογία ενσωμάτωσης αλουμινίου Die-cast, κάθε ντουλάπι 480x480mm με μόλις 5.7 kg, μπροστινή συντήρηση και έχει εξαιρετικό σχεδιασμό δομής.


Οθόνες LED σειράς MHG DA (2) (1)

Προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του πελάτη, η MHG δημιουργεί ένα μηχανικό σύστημα διάσπασης για ολόκληρη την οθόνη για συνεχή σύνδεση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα με αναλογία 4: 3 μετά το διαχωρισμό. και με αναλογία 16: 9 όταν συνδυάζονται, γεγονός που εμπλουτίζει σημαντικά τα σενάρια χρήσης του συστήματος οθόνης.


Οθόνες LED σειράς MHG DA (3) (1)


Οι οθόνες LED υψηλής ποιότητας σειράς MHG DA χρησιμοποιούνται ευρέως σε τηλεοπτικά στούντιο, θέατρα, σκηνές, συναυλίες, αίθουσες συνεδρίων, εκθέσεις κ.λπ.


Οθόνες LED σειράς MHG DA (4) (1)