Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

Η λύση ενοικίασης οθόνης MHG LED ξεπερνά τα υπόλοιπα στο infocomm 2018

Χρόνος: 2020-12-11 Προβολές: 6

Το InfoComm 2018 είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική εμπορική έκθεση οπτικοακουστικών μέσων στο Λας Βέγκας, με χιλιάδες προϊόντα για ήχο, οθόνη LED, οθόνη βίντεο, ψηφιακή σήμανση, ενοικίαση μίξερ. Οικιακός αυτοματισμός, ασφάλεια, VR και ζωντανές εκδηλώσεις. φέτος σχεδόν 43,000 που εγγράφηκαν για να παρακολουθήσουν αυτήν την παράσταση-10% περισσότερο από το τελευταία φορά ήμασταν στο Λας Βέγκας! Αυτή είναι η πρώτη σας εκπομπή InfoComm - ή η δεύτερη, πέμπτη, ακόμη και δέκατη - αλλά πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να βρείτε.

Ας δούμε τι νέο υπάρχει στο περίπτερο: N3264, Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι που μοιραζόμαστε τη νέα μας οθόνη προβολής ενοικίασης.

 

Η σειρά W3 περιλαμβάνει εσωτερικούς χώρους P2.5, P3.1 και P3.9, P4.8 σε εξωτερικούς χώρους, οι οποίοι λαμβάνουν το σχεδιασμό της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, συνδυασμός κράματος μαγνησίου και ινών άνθρακα, προς το παρόν είμαστε οι μόνοι που παράγουν ανθρακονήματα απεικόνιση. Στην πραγματικότητα, οι ίνες άνθρακα είναι η τελευταία τάση τεχνολογίας για οθόνη LED, επειδή είναι ελαφρύτερα από το ντουλάπι χύτευσης, πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το ντουλάπι παλαιού τύπου είναι 15Kg, αλλά οι ίνες άνθρακα είναι μόνο 10Kg. Επιπλέον, η σύνδεση δύο ντουλαπιών μπορεί να ολοκληρωθεί εντός 10 δευτερολέπτων, η καλύτερη επιλογή για ενοικίαση εκδηλώσεων.

Εκτός αυτού, οι RGBW LED Fresnels, ελλειψοειδείς πηγές τεσσάρων οδηγήσεων, φως μαλακού πλαισίου LED, φωτισμός κινούμενης κεφαλής με προφίλ LED κερδίζονται και οι δύο από πελάτες παγκοσμίως.


παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας για να κλείσετε μια επίδειξη.