Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

Η MHG κέρδισε τον έπαινο από διεθνείς εμπειρογνώμονες

Χρόνος: 2020-12-11 Προβολές: 6

    Η Τσανγκσά, η Κίνα, μια διάσημη πόλη της πατρίδας του προέδρου Μάο, έχει ήδη πάνω από 3000 χρόνια ιστορίας. Κατά μήκος της ιστορίας, το Τσανγκσά έχει τη δική του αλλά ξεχωριστή κουλτούρα.


ενσωμάτωση νέων μέσων


    Από τις 16 έως τις 19 Απριλίου, η κυβέρνηση Τσανγκσά κάλεσε περισσότερους από 100 εμπειρογνώμονες στη νέα τέχνη των μέσων μαζικής ενημέρωσης από 70 χώρες, να πραγματοποιήσουν ένα συνέδριο για την ενσωμάτωση των νέων μέσων με τον πολιτισμό Τσανγκσά.


κουλτούρα πυροτεχνημάτων


    Κατά την επίσκεψη, η Τσανγκσά έδειξε την κουλτούρα των πυροτεχνημάτων, την κουλτούρα της ιστορίας, την κουλτούρα κοινοτικής δραστηριότητας κ.λπ. Όλοι οι εμπειρογνώμονες είναι αρκετά συγκινημένοι στο μάρτυρα της ευτυχίας από τους πολίτες της Τσανγκσά.  


Αίθουσα έκθεσης MHG


    Ως πρωτοπόρος στην ενσωμάτωση νέων μέσων ενημέρωσης με τον πολιτισμό, η MHG έχει επίσης την τιμή να καλέσει μέρος εμπειρογνωμόνων να πραγματοποιήσει επίσκεψη. Η MHG έδειξε το ιστορικό της εταιρείας, τα προσόντα της εταιρείας, τις περιπτώσεις έργων σε όλο τον κόσμο, έδειξε επίσης την αίθουσα εκθέσεων προϊόντων. Όλοι οι εμπειρογνώμονες αισθάνθηκαν αρκετά έκπληκτοι όταν γνώρισαν την υψηλή ποιότητα MHG στην οθόνη LED και στο φωτισμό LED.


    Στο τέλος αυτής της επίσκεψης, όλοι οι ειδικοί εξέφρασαν μεγάλη εκτίμησή τους για το MHG, θα καταβάλουν προσπάθειες για να συνδέσουν το νέο προϊόν μέσων όχι μόνο με τις επιχειρήσεις, αλλά και με τη ζωή των ανθρώπων.


Ομάδα Minghe


    Χάρη σε όλους τους ειδικούς, καλωσορίστε το επόμενο ταξίδι σας. Και ελπίζω ότι όλοι σας αρέσουν στην πόλη Τσανγκσά, απολαύσατε το χρόνο.