Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

Το Minghe Display Arc Series βοηθά το φόρουμ Yabuli

Χρόνος: 2021-03-01 Προβολές: 18

Το Yabuli Forum είναι ένα εταιρικό φόρουμ υψηλών προδιαγραφών με τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων, τη μεγαλύτερη κλίμακα και το υψηλότερο επίπεδο κρατικών κρατικών επιχειρήσεων, ιδιωτικών επιχειρήσεων και ξένων επιχειρηματιών και τη βαθύτερη συζήτηση για οικονομικά και διαχειριστικά θέματα. Είναι γνωστό ως "Davos oστ Κίνα ".


202103011


Στην 20ή επέτειο του Yabuli Forum, το Minghe Group παρείχε όλες τις λύσεις συστήματος οθόνης LED για το Yabuli Forum. Το Minghe χρησιμοποιεί οθόνη LED μικρού βήματος MC-291 για να δημιουργήσει μια μεγάλη καμπύλη οθόνη. Το κινούμενο κομμάτι έχει σχεδιαστεί με τέσσερα μήκη τόξου 3.5 μέτρα και ύψος 5.2 μέτρα. Η οθόνη είναι δύο σταθερές και δύο κινητές συσκευές. Η επαγγελματική οθόνη συνδυάζει την αίσθηση της τεχνολογίας και την αίσθηση της τέχνης. , Έχει γίνει το επίκεντρο του χώρου.


202103012

Πολλά μεγάλα συνέδρια λατρεύουν τις καμπύλες μεγάλες οθόνες, τα οποία έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα στα εφέ οθόνης. Οι συμβατικές οθόνες μεγάλου μεγέθους συνήθως έχουν μόνο μία πλευρά και η κάλυψη κοινού των καμπυλωτών οθονών LED είναι δύο πλευρές ή ακόμα και τρεις έως τέσσερις. Το μέγιστο ποσοστό κάλυψης μπορεί να φτάσει τις 360 °, το οποίο μπορεί να καλύψει το κοινό χωρίς τυφλά σημεία και να επιτύχει έναν καλό σκοπό επικοινωνίας. Σε σύγκριση με τις επίπεδες οθόνες, οι καμπύλες οθόνες έχουν πιο φυσικό και άνετο οπτικό πεδίο και ευρύτερη γωνία θέασης.