Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

Prolight and Sound Φρανκφούρτη 2018

Χρόνος: 2020-12-11 Προβολές: 6

Prolight + Sound Φρανκφούρτη 2018

Περίπτερο αριθ.: 4.0 H65 

Διάρκεια: 10-13 Απριλίου 2018 

Τοποθεσία: Φρανκφούρτη  

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν εισιτήριο VIP. 

 

Το Prolight + Sound δείχνει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των τεχνολογιών και υπηρεσιών για ψυχαγωγία, ολοκληρωμένα συστήματα και δημιουργία. 

Θεωρείται η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση της βιομηχανίας και χρησιμεύει ως μια ιδανική πλατφόρμα επικοινωνίας για εκθέτες, επισκέπτες, εμπόρους και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Τώρα ας δούμε τη θέα του θαλάμου MHG.Θα πάρουμε την πιο πρόσφατη οθόνη W3, κράμα μαγνησίου + οδηγημένη από ίνες άνθρακα, η οποία είναι νομάρχια για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Η οθόνη LED P2.5, P3.1, P3.9, P4.8 είναι για επιλογή και κάθε ντουλάπι είναι 10kg, με τον εξαιρετικά ελαφρύ και ευέλικτο σχεδιασμό των νέων κλειδαριών, Ένα άτομο μπορεί να κρεμάσει εντελώς το ντουλάπι των 500 * 1000mm για εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση. Η μείωση της ομάδας εγκατάστασης και αποσυναρμολόγησης σε έναν μόνο εργαζόμενο, εξοικονομεί μεγάλο κόστος εργασίας. Επιπλέον, η τιμή είναι διαθέσιμη.


 

Εκτός από την οθόνη LED, παίρνουμε επίσης το σούπερ φωτιστικό μας, όπως το ελλειψοειδές φως τεσσάρων πηγών, το RGBW, το φως δύο χρωμάτων LED Fresnel, το πάνελ φωτισμού βίντεο LED, το αδιάβροχο φωτιστικό LED, το κινούμενο φως κεφαλής LED. Θα σας δώσουμε μια λύση φώτων μίας στάσης για τη σκηνή, την εκκλησία, το θέατρο, το στούντιο τηλεόρασης, τις μεγάλες εκδηλώσεις.