Καλέστε μας0086-731-85252378

Στείλτε μας ένα μήνυμα[προστασία μέσω email]

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Νέα

Φωνή του Μινγκ

Χρόνος: 2020-12-11 Προβολές: 6

Τη νύχτα της 23ης Δεκεμβρίου, που είναι η μοναδική και εξαιρετική βραδιά. Οι τελευταίες μάχες της 7ης φωνής του Minghe έσπασαν στο πολυλειτουργικό δωμάτιο που δείχνει. 12 τραγουδιστές πήγαν στο αποκορύφωμα αυτής της μάχης, ένα σύνολο θρόνου King Song. Ρίξτε μια ματιά στη συναρπαστική στιγμή του παιχνιδιού

Ο χώρος μάχης βρίσκεται στην αίθουσα προβολής, όλα εάν το επαγγελματικό φωτιστικό σκηνής και η οθόνη LED έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί ανεξάρτητα από την MHG Group, η δημιουργική σκηνή και ο σχεδιασμός φωτισμού από ανώτερους ειδικούς της Minghe, έχει αναλάβει αρκετές γνωστές οικιακές τηλεοράσεις, κορυφαίο εξοπλισμό, χτίστε την αποκλειστική σκηνή του Παίκτη!


Ως το πιο δημοφιλές γεγονός καλλιέργειας εργαζομένων, η φωνή του Minghe διατηρείται διαδοχικά για επτά συνεδρίες! Διαγωνισμός για το προσωπικό που αγαπάει τη μουσική για να παρέχει μια πλατφόρμα για να εμφανιστεί και να δημιουργήσει μια θετική και προοδευτική εταιρική κουλτούρα, η μεγαλύτερη ομάδα του Minghe καταβάλλει πολλές προσπάθειες για την προετοιμασία, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση για κάθε εκδήλωση. Επόμενος διαγωνισμός ας προσβλέπουμε να ακούσουμε περισσότερους ήχους αρμονίας!